March 22, 2010 4

Gallianissimo!

By in digresiuni, jazz

Nu mai e nimic de spus. Richard Galliano a sfâșiat, alinat, îmbătat și înaripat. A fost incredibil să-l aud pe viu și mai ales la Chișinău. Timp de două ore am vizitat Buenos Aires, Rio și Parisul. Da, e posibil!

Îl ascult pe Galliano de mai multă vreme. În 2007 am regretat să mă aflu la Washington D.C. când idolul meu făcea ravagii la Ethno Jazz Festival Chișinău. Acum mi-am împlinit visul.

Ah!

Oh!

P.S. Mai e ceva de adăugat. Acordeoniștii de la Concertino au bucurat foarte tare. Bravo! Nu trag video, căci în comparație cu Richard Galliano o să pălească, deși pe viu s-au auzit foarte bine alături de maestro. Parol!


Tags: , ,

4 Responses to “Gallianissimo!”

 1. Vladimir B. says:

  Nu ştiam k a fkt un jamping la Chişinău! Da, fabulos concert a prezentat şi la Bucureşti, acompaniat de un quintet de coarde, absolut admirabil…mîine, însă revine la Bucureşti, pentru un nou recital, cu orchestra Radio de aici…

  • Zenu says:

   Mișa Alperin aterizează la Chișnău foarte curând. Yes. Duminică, 28 martie. Am să încerc să ajung deși sunt tentat să merg la vreun film franțuzesc. E festivalul filmului francez adus de franci.

 2. Vladimir B. says:

  Nu rata Misha Alperin!!! Dar cu c ocazie vine?

  • Zenu says:

   Din păcate, tocmai l-am ratat. Dar l-am auzit anterior pe Alperin în concert. A organizat sala cu orgă un Mărţişor-2010 excelent. Pe Galliano tot în cadrul acestui festival l-au adus!